Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Filmová videa/trailery
Geroid
Tento topic je vyhrazen pro všechny co viděli nějaký dobrý film chtěli by se jím pochlubit.Budu rád za trailer k filmu a nějaký váš názor k němu proč se vám líbí.
Doporučte ostatním na co se mají podívat

Zásada všechny videa musí být z youtube.
Samozřejmě zákaz nevhodných videí.

Návod pro vložení videa z youtube sem je ZDE

Prikládám vykoupení z věznice shawnshank. Perfektní drama z vězenského prostredí z 60 let. Užasnou roli tam stvárnil Morgan Freeman. Určitě hodně lidí tento film vidělo.Jeden z nejlepších. Film jde od vtipu k velmi vážným věcem. A to prostředí je k tomu 100%
Je to anglicky. ALe každý to pochopí
thoomasnovotny
ZNAMENÁ
Jediný SCIFI film, který není přeplácaný technikou, má úžasnou atmosféru a na takovýchto filmech jsem vyrůstal. Trailer pod tímto textem navozuje jen atmosféru, na všechno ostatní si ten film stáhněte Smile

VTEC
stary ale dobry
training day.. fim kterej se odehrava v jednom dni.. clovek kterej ma rad filmy kde se to mota kolem gangu si prijde na sve.. v hlavni roly znamej denzel washington a podle me jedna z jeho nejlepsich roli.. vice [url=movie-library.cz/film/10802-training-day/]zde[/url].. pro zajimavos hrajou tam taky znamy rapovy hvezdy jako snoop dog.. dr.dre atd.

Upravil/a VTEC dne 30.12.2011 01:45
aure
Blade trailer

nejak mi to ale nezobrazuje
http://youtube.com/watch?v=cNEXUOoL400
Holodas
Takže sem dám taky Smile ..Moje nejoblíbenější... a to

Neprůstřelný mnich: Super film, Neměcký šílenec se chce zmocnit svitku ,který když se ho někdo zmocní získá nesmrtelnost a ten chrání jeden shaolinský mnich.

(trailer sem nenašel) Najdete to na kinotip.cz)

Pak Karate Kid-Bomba film-O malém chlapci ,který se přestěhuje do číny a tam se zamiluje,jenže ho šikanují starší kluci,jednou to uvidí Chachie Chan(\"Čekie Čen\";) a naučí ho Kung-Fu a co se pak stane dál ? Tak to vám nepovím..Mrkněte se na něj..Najdete ho zase na kinotip.cz ,ale trailer je tady:
Přejít na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
3 Hlasů
13%
Gangy
10 Hlasů
43%
Klany
2 Hlasů
9%